Type Here to Get Search Results !

6 Links

GK in Assamese GK in English GK in Hindi
Assam History Computer GK Assam TET PDF

Assam GK For Assam Agriculture, PNRD, Assam Police & DC Office Exam (Part-1)

Assam GK

For Assam Agriculture, PNRD, Assam Police, Forest, DECT, Railway & SSC Exam (Part-1)

 Guide Book (প্ৰয়োজনীয় কিতাপ) =

5250 বিভিন্ন সাধাৰণ জ্ঞান (Part-2) অসমীয়া মাধ্যমত - Buy Now

2,000 অসম বুৰঞ্জী তথা Assam GK (English) - Buy Now 

2,000 অসমীয়াত (Assam GK) অসম সাধাৰণ জ্ঞান - Buy Now

25,000 প্ৰশ্নউত্তৰ Complete Assam Exam Guide - Buy Now

এই প্ৰশ্নউত্তৰৰ PDF Download কৰিবৰ বাবে Question বোৰৰ একেবাৰে তলত যাওঁক


Java Programming Language Output this code Quizzes 1

1. The Naranarayan Setu connects the Pancharatna Town with which city ?







Answer:- (iv) Jogighopa

Education For Assam YouTube



2. Which one is the largest district in Assam by area wise ?







Answer:- (ii) Karbi Anglong

Education For Assam YouTube



3. The Ahom Kingdom was established in the year ?









Answer:- (ii) 1228

Education For Assam YouTube



4. About 91% of world population of a particular animal species found in Kaziranga National Park is which one of the following ?









Answer:- (ii) Pygmy hog

Education For Assam YouTube



5. In which year was the Bodo Sahitya Shabha founded ?









Answer:- (i) 1952

Education For Assam YouTube



6. The first modern Assamese theatre hall 'Baan theatre' established at Tezpur in the year ?









Answer:- (iii) 1906

Education For Assam YouTube



7. The Treaty of Yandabo was signed in the year ?









Answer:- (ii) 1826

Education For Assam YouTube



8. The literacy rate of Assam according to 2011 census is ?









Answer:- (i) 72.19 %

Education For Assam YouTube



9. Which Wildlife Sanctuary of Assam boasts of the golden langur ?









Answer:- (iv) Chakrashila

Education For Assam YouTube



10. Who is the first Assamese woman to be awarded by the Sangeet Natak Akademi ?







Answer:- (iii) Pratima Pandey Barua

Education For Assam YouTube






Assam GK Quiz with Free PDF (Part-2)

Assam GK Quiz with Free PDF (Part-3)

Assam GK Quiz with Free PDF (Part-4)

Assam GK Quiz with Free PDF (Part-5)

Assam GK Quiz with Free PDF (Part-6)

Assam GK Quiz with Free PDF (Part-7)

Assam GK Quiz with Free PDF (Part-8)

Assam GK Quiz with Free PDF (Part-9)

Assam GK Quiz with Free PDF (Part-10)

=======================================
৫০০০ GK in Assamese Guide Book (খণ্ড-১)
৫০০০ সাধাৰণ জ্ঞান অসমীয়াত, (অসমৰ সকলো পৰীক্ষাৰ বাবে)
Buy Here 👇👇👇👇
=======================================

Assam GK in Assamese Quiz with Free PDF (Part-1)

Assam GK in Assamese Quiz with Free PDF (Part-2)

Assam GK in Assamese Quiz with Free PDF (Part-3)

Assam GK in Assamese Quiz with Free PDF (Part-4)

Assam GK in Assamese Quiz with Free PDF (Part-5)


Computer GK Quiz with free PDF (Part-1)

Computer GK Quiz with free PDF (Part-2)

Computer GK Quiz with free PDF (Part-3)

Computer GK Quiz with free PDF (Part-4)

Computer GK Quiz with free PDF (Part-5)

=======================================

APSC Preliminary Exam Guide Book 
4300 Important GK GS MCQ (All Topic)
Buy Here 👇👇👇👇

May 2021 Current Affairs with free PDF (Part-1)

May 2021 Current Affairs with free PDF (Part-2)

May 2021 Current Affairs with free PDF (Part-3)

May 2021 Current Affairs with free PDF (Part-4)

May 2021 Current Affairs with free PDF (Part-5)

=======================================
Agriculture 1837 Post Exam Guide Book 
(Complete GK & Science Study Materials of 11000 Question Answer)
Buy Here 👇👇👇👇
=======================================


✒ Topic wise Guide Book (প্ৰয়োজনীয় কিতাপ) =

5000 বিভিন্ন সাধাৰণ জ্ঞান (Part-1)অসমীয়া মাধ্যমত - Buy Now

5250 বিভিন্ন সাধাৰণ জ্ঞান (Part-2) অসমীয়া মাধ্যমত - Buy Now

2,000 অসম বুৰঞ্জী তথা Assam GK (English) - Buy Now 

2,000 অসমীয়াত (Assam GK) অসম সাধাৰণ জ্ঞান - Buy Now

25,000 প্ৰশ্নউত্তৰ Complete Assam Exam Guide - Buy Now

2300 Indian history PDF eBook - Click here to Buy

5000 General Science PDF eBook (English Medium) - Click here to Buy

5000 General Science PDF eBook অসমীয়া মাধ্যমত Click here to Buy

2000 Computer GK PDF eBook (English Medium) Click here to Buy

Indian Polity PDF eBook - Click here to Buy (Rs.25/-)


✒ Exam wise Guide Book (প্ৰয়োজনীয় কিতাপ) =

Assam Agriculture Exam Guide eBook (English Medium) Click here to Buy

SCERT D.El.Ed Exam Guide eBook (English Medium) - Click here to Buy

SCERT D.El.Ed Exam Guide eBook (অসমীয়া মাধ্যমত) - Click here to Buy

SSC GD Constable Exam Guide eBook (English Medium) - Click here to Buy

Gauhati High Court Exam eBook (English Medium) - Click here to Buy

PNRD Assam exam Guide eBook (English Medium) - Click here to Buy

Assam forest Exam Guide eBook (English Medium) - Click here to Buy

Transport Department Exam Guide eBook (English Medium) - Click here to Buy







Free GK PDF, Assam GK PDF, GK Quiz

এই প্ৰশ্ন-উত্তৰৰ PDF Download ৰ লিংক তলত দিয়া হৈছে -

Download Below

Download MCQ PDF - Click Here

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.